Tsemppiviesti kaikille!

 

Elämme todella poikkeuksellisia aikoja koko maailmassa. Vaikka Kotkan kulttuuritoimen  päätös sulkea Nelosteatteri (ja monet muut laitokset), peruuttaa kaikki esitykset ja tapahtumat ja sitten vielä kielto kaikesta harrastamisesta Nelosen tiloissa vetikin polvet heikoiksi ja maton alta, on se pientä maailmanhistoriassa näinä koronapandemian aikoina. Meidän on kaikessa syytä kuunnella – ja totella -  ohjeistuksia, kyllä me tämän selvitämme, yhdessä!

Totta kai harmittaa, kun moni hieno asia Nelosteatterin ja Kimaran superkeväässä kariutui. Ehkä eniten harmittavat Veikko Sinisalo –kilpailun, Ristin tie –näytelmän ja hoivakotiesitysten siirtyminen. Mutta uusia juttuja tulee, ei kotkalainen kulttuuri tähän kaadu! Kunhan maltamme pitää itsestänne huolta.

Leskenlehdet bongattu, sinivuokot aukeamassa – kevät ja kaikki uusi tulee viruksista ja rajoituksista huolimatta. Nautitaan jokaisesta päivästä, elämästä. Virratkoon meidän jokaisen suonissa kevään ja elämän riemu yhtä vuolaana ja komeana kuin vesi Langinkoskessa!

Langinkosken kuohuja maalis19

Maila Pylkkönen toteaa:

                      Metsä on joka suuntaan.

                      Kaatuneen kuusen runko sammaloituu.

                      Siinä nousee aivan pieni

                      vaaleanvihreä ketunleivän lehti.

                      Niin nuori.

                      Kun orava kimpoaa oksalta

                      heilahtaa sydämeni niin kuin olisin sen keinu.

Säilyttäkää toiveikkuus sydämissänne – me tapaamme vielä!

 

 

HUOM! Koronavirusepidemian torjumisen vuoksi Kotkan kaupunki on päättänyt peruuttaa mm. kaikki kulttuuritilaisuudet Konserttitalolla, Nelosteatterilla ja Kyminsuussa toukokuun loppuun asti. Nelosteatterin kevääseen suunnitellut esitykset ja tapahtumat siis peruutetaan tai siirretään uuteen ajankohtaan. Olemme pahoillamme tilanteesta mutta toivottavasti näin olemme mukana edistämässä terveystilannetta.

Alla tiedote tilanteesta:

Tiedote

13.3.2020

 

Kotkan Konserttitalo ja Nelosteatteri suljetaan yleisötilaisuuksilta koronavirusriskin takia

Kotkan kulttuurin vastuualue sulkee hallinnoimansa Konserttitalon ja Nelosteatterin yleisötilaisuuksilta toukokuun loppuun asti. Päätös astuu voimaan heti. Toimenpiteellä tuetaan kaupungin toimia koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Tilaisuuksien järjestäjiä pyydetään viestimään peruutuksista yleisöjään ja sidosryhmiään asianmukaisesti.

Tiloissa voidaan edelleen suorittaa kulttuurin harjoitustoimintaa järjestäjien harkinnan mukaan. Kaupunki korostaa vastuullisuuden ja tehostetun hygienian huomioimisen merkitystä taudin leviämisen estämisessä.

Tilojen uudelleen avautumisen ajankohtaa arvioidaan linjassa Kotkan kaupungin muuhun koronavirusta koskevaan päätöksentekoon.

Konserttitalon ja Nelosteatterin tilavarauksiin liittyvissä asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä Ruoriin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Lisätiedot:

Kulttuurijohtaja Tomi Purovaara

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 668 2747

 

 

Nelosteatteri 2 2 pien. 30

Nelosteatteri, Satamakatu 4, on Kotkassa toimiva harrastajateatteritalo, jossa toimii useita kotkalaisten harrastajateatterilaisten ryhmiä. Nelosteatteri on keltainen, idyllinen vanha puutalo,  jossa on  100-neliöinen teatterisali. Nelosteatterin Kuvia -osassa on useita kuvia teatterisalista.

Nelosteatterin näyttämö ja näyttämölle kulkuun ja saliin tuloon liittyvät ovet

Nelosteatteri on Kotkan kulttuuripalvelun ylläpitämä talo ja Nelosteatterin talotoimikunta on teatterilaisten yhteisö, joka järjestää talolle sekä teatteriesityksiä että muita tapahtumia mm. maaliskuun alun Nelosfestaria. Nelosteatterin talotoimikuntaan kuuluvat tällä hetkellä Teatteri Kaari, Teatteriryhmä Kimara ry, Kaakon Musiikkiteatteri ry ja Fyysinen Teatteri Vinha Massa.

 

Nelosteatteri 2019