Tapahtumainfo

Talotoimikunnan suunnitelmissa NELOSFESTARI 2022 on tärkeänä ja toivottuna tavoitteena. Suunnittelu ja yhteydenotot alkavat tammikuussa 2022.

Tietenkin esim. koronaolosuhteet voivat vaikuttaa tehtäviin suunnitelmiin.

Seuratkaa näitä sivujamme ja olkaa valmiit tulemaan mukaan, kun kutsumme kajahtaa! Korona ei kulttuuriharrastusta ja tekemisen iloa kaada!

Festarikiitos

Nelosfestari logo2020 pien. 30

 

HYVÄT KYMENLAAKSOLAISET KULTTUURITOIMIJAT!

Nelosteatteri (Satamakatu 4 48100 Kotka) on harrastajateatteritalo, jossa toimii useita kotkalaisia harrastajateatteriryhmiä. Nelosteatteri on keltainen, idyllinen vanha puutalo, jossa on 100-neliöinen teatterisali, johon lavasteratkaisuista riippuen mahtuu n. 50-100 katsojaa. Teatterisalin näyttämö on kokoa 5x3,90m (lev./syvyys), näyttämön sivutilat mukaan lukien 8x5 m (lev./syvyys) Näyttämöä voi toki laajentaa tai kokonaan siirtää salin puolelle, jolloin tilaratkaisuun saadaan intiimimpää otetta. Talossa on myös kahviotila ja siihen liitettynä pieni keittiö sekä erikokoisia huoneita, joita voi käyttää mm. pukutiloina. Tällä hetkellä suurin osa huoneista on vuokrattu ulkopuolisille.

Nelosteatteri on Kotkan kulttuuri- ja tapahtumapalveluiden ylläpitämä talo. Nelosteatterin talotoimikunta on teatterilaisten yhteisö, joka järjestää taloon teatteriesityksiä, klubi-iltoja, konsertteja sekä muita tapahtumia, mm. Nelosfestaria. Nelosteatterin talotoimikunnan kokoonpano on laajentunut. katso Talotoimikunnan yhteystiedot (Nelosteatteri -osasta).

Tulevista vuoden 2022 Festareista SAA laittaa tietoa eteenpäin muuallekin, jos tiedätte esiintyjäryhmiä, joista talotoimikunta ei ole kuullut.

TEHDÄÄN YHDESSÄ IKIMUISTOINEN FESTARIKOKONAISUUS, JONKA KOKO KYMENLAAKSO MUISTAA!

Lisätietoa anta mielellään talotoimikunnan jäsenet, mm. Jyrki Koskimies puh. 050-5977324 

Nelosteatteri 2019