Tapahtumainfo

Vuoden 2019 Nelosfestari – 10. kerta - oli menestys: n. 500 kävijää ja esiintyjiä kaikkiaan n. 100. Esiintyjäryhmiä tai yksittäisiä esiintyjiä saimme aina Kouvolasta saakka.

Ja jälleen  NELOSFESTARI palaa – nyt jo 11. kerran!  NELOSFESTARI perjantaina 6.3.2020 klo 17.30 - 22

Esiintyjäryhmiä saapuu Nelosteatterille tänäkin vuonna kiitettävästi: menoa, meininkiä mutta myös koskettavia hetkiä riittää! Varaa kalenteriisi koko ilta - et malta poistua kesken! Tarkennettu esiintymisjärjestys kelloaikoineen ilmestyy näille sivuille lähipäivinä.

Mukana menossa ovat

TANSSIYHDISTYS FLAMINGO

KOTKAN NUORISOTEATTERI

SIRKUSKOULU RAINBOW

KOTKAN HYRRÄT

KUUSANKOSKEN TEATTERI

SHOWRYHMÄ NEMESIS

VIIHDEKUORO HYVÄN TUULEN LAULAJAT

TRIO AMOR

KARHULAN TYÖVÄENNÄYTTÄMÖ

TANSSIYHDISTYS MOVE

ITÄMAISEN TANSSIN RYHMÄ

KAAKON MUSIIKKITEATTERI

TANSSIRYHMÄ GOUGARS

FLAMENCO AZUL

Kotkan kulttuurijohtaja Tomi Purovaara saapuu avaamaan festaritapahtuman.

Nelosfestari logo2020 pien. 30

 

HYVÄT KYMENLAAKSOLAISET KULTTUURITOIMIJAT!

Nelosteatteri (Satamakatu 4 48100 Kotka) on harrastajateatteritalo, jossa toimii useita kotkalaisia harrastajateatteriryhmiä. Nelosteatteri on keltainen, idyllinen vanha puutalo, jossa on 100-neliöinen teatterisali, johon lavasteratkaisuista riippuen mahtuu n. 50-100 katsojaa. Teatterisalin näyttämö on kokoa 5x3,90m (lev./syvyys), näyttämön sivutilat mukaan lukien 8x5 m (lev./syvyys) Näyttämöä voi toki laajentaa tai kokonaan siirtää salin puolelle, jolloin tilaratkaisuun saadaan intiimimpää otetta. Talossa on myös kahviotila ja siihen liitettynä pieni keittiö sekä erikokoisia huoneita, joita voi käyttää mm. pukutiloina. Tällä hetkellä suurin osa huoneista on vuokrattu ulkopuolisille.

Nelosteatteri on Kotkan kulttuuri- ja tapahtumapalveluiden ylläpitämä talo. Nelosteatterin talotoimikunta on teatterilaisten yhteisö, joka järjestää taloon teatteriesityksiä, klubi-iltoja, konsertteja sekä muita tapahtumia, mm. Nelosfestaria. Nelosteatterin talotoimikuntaan kuuluvat tällä hetkellä Teatteri Kaari, Teatteriryhmä Kimara ry, Kaakon Musiikkiteatteri ry sekä Fyysinen Teatteri Vinha Massa.

Myös kesän Nelosen kulttuurihavinoihin voi ilmoittautua ennakkoon  Esko Junkkarille (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Lopulliset varmistetut ja uudet ilmoittautumiset kulttuurihavinoihin toukokuun loppuun mennessä Esko Junkkarille.

Festareista SAA laittaa tietoa eteenpäin muuallekin, jos tiedätte esiintyjäryhmiä, joista talotoimikunta ei ole kuullut.

TEHDÄÄN YHDESSÄ IKIMUISTOINEN KAHDEN FESTARIN KOKONAISUUS, JONKA KOKO KYMENLAAKSO MUISTAA!

Lisätietoa antavat mielellään talotoimikunnan jäsenet Jyrki Koskimies puh. 050-5977324 sekä Esko Junkkari puh. 050-3406506.

Nelosteatteri 2019