Marrasmukavaa muksuille: Tanssin ja sirkuksen päivä

 Ilmoittautuminen suljettu
 
6
Kategoria
Kimara
Päivä
2021-11-13 15:00
Tapahtumapaikka
Nelosteatteri, Kotka
Puhelin
+358503406506
Sähköposti
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Liite

TANSSIN JA SIRKUKSEN PÄIVÄ

Tässä Marrasmukavien tapahtumassa esittäytyy kolme Kotkan – Haminan alueen tanssiharrastusta tukevaa ja tanssin opetusta antavaa toimijaa: Kotkan tanssiyhdistys MOVE, Tanssiklubi KOTKAN HYRRÄT ja FLAMINGO RY. Sirkusharrastusta edustaa Sirkuskoulu RAINBOW.

Kotkan tanssiyhdistys Move ry on Kotkassa vuonna 2006 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää tanssiharrastusta sekä edistää ja tukea tanssitoiminnan kehitystä Kotkassa. Yhdistys järjestää jäsenilleen erilaisia tanssitunteja, näytöksiä ja muita esiintymisiä.

Move 1

Marrasmukavaa muksuille -tapahtumassa esiintyy alkeisryhmiämme, onhan esiintymiskokemusten tarjoaminen ja saaminen tärkeä osa lasten ja nuorten tanssikoulutusta.

Lisää tietoa Movesta: www.kotkantanssiyhdistysmove.fi  

Tanssiklubi Kotkan Hyrrät on 1968 perustettu tanssiseura, jonka toiminta on vuosikymmenien aikana kehittynyt varsin monipuoliseksi. Hyrrissä on mahdollista harrastaa kilpatanssien lisäksi katutanssista aina perheen pienemmille suunnattuun lastentanssiin ja satubalettiin.

Lisää tietoa Kotkan Hyrristä: www.kotkanhyrrat.fi

Flamingo ry on haminalainen tanssiseura, joka perustettiin vuonna 2011 ja tänäkin päivänä seura tarjoaa monipuolista, laadukasta tanssin opetusta. Seuramme järjestää eri-ikäisille lapsille ja nuorille  mahdollisuuden tanssin harrastamiseen show-tanssissa.  Tavoitteenamme on  jatkuvasti kehittää tanssitaidetta ja tuoda sitä esille Kymenlaaksossa sekä koko Suomessa.

Sirkuskoulu Rainbow´ssa saat iloisen ja hauskan harrastuksen. Opit akrobatian kautta kehonhallintaa, koordinaatiota ja ketteryyttä sekä perehdyt sirkuksen perinteeseen.

Sirkuskoulu Rainbow pallo ja naru

Sirkuskoulu Rainbow´lta nähdään Marrasmukavissa akrobatiaa ja erilaista tasapainoilua, mm. rullaluistelua, tasapainoilua pallojen päällä sekä yksipyöräilyä. Oheisen linkin kautta pääset tutustumaan sirkuksen historiaan ja Rainbow´n toimintaan: https://www.youtube.com/watch?v=hNWkzOMUvKU

 

 
 

Kaikki päivät

  • 2021-11-13 15:00

Ilmoittautuneet

Saija AsikainenSaija Asikainen (3)
2021-11-13 - 15:00
Petra HintsalaPetra Hintsala (3)
2021-11-13 - 15:00

4teatteri facebook talotoimikunta

4teatteri facebook Kimara

 

Nelosteatteri 2019